Opbouw van het waterpijpterras


Heeft u een themafeest, of een ander feest, en heeft u interesse in een waterpijpterras inclusief aankleding en 1 of twee begeleiders voor een redelijke prijs?

Heeft u buiten een tent, of een lege ruimte die ingericht moet worden? Alles wat wij hoeven te weten is de oppervlakte in m² van uw tent of andere ruimte die u wilt gebruiken voor het waterpijpterras.

Een klein hoekje kan door ons worden ingericht voor onze Henna tattoo artiest, voor een extra prijsje.

Hoeveel mensen zullen gebruikmaken van het waterpijpterras? Als er in totaal ongeveer 130 mensen op uw feest komen, dan kunt u ervan uitgaan dat zo’n 40 tot 60 mensen gebruik zullen maken van de waterpijpen; dat is op grond van onze ervaring de verwachting

Ons standaardprogramma duurt 4 uur. Wilt u langer van het waterpijpterras gebruikmaken, dan is dat mogelijk tegen een meerprijs. De prijzen vindt u hier.

De opbouw van het waterpijpterras gebeurt in overleg. U kunt aangeven wanneer de opbouw klaar moet zijn. Soms berekenen wij een meerprijs als wij al heel vroeg moeten komen.

Als u ons een e-mail stuurt, wilt u dan het volgende vermelden: Wat voor soort feest het is (privéfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, personeelsfeest, etc.) Op welke dag en tijd uw feest plaatsvindt, en waar precies. De geschatte tijden dat u gebruik wilt maken van het waterpijpterras.

Bij ons kunt u een waterpijpterras huren, maar ook randanimatie zoals: buikdanseressen, kamelen, slangen en schoenenpoetsers. Tijdens het binnenkomen kunt u ook dieren inzetten, samen met muzikanten in correcte kledingstijl die de hele avond voor u spelen, al wandelend door de mensen (akoestisch). Een vuurshow mag ook niet ontbreken, evenmin als een waarzegster met een woonwagen of tent, en natuurlijk de shisha corner - net zo groot als u hem wilt hebben! Ook kunnen wij zorgen voor een cateraar die helemaal uitgedost is in het thema van het feest, zoals onze foodtruck ‘Fatima’s kitchen’ (voor Arabische feesten) of de ‘Tapas On Tour’ foodtruck (voor Spaanse feesten) of de ‘Gipsy cuisine’ verkoopwagen met lekker eten.

De waterpijpen worden ook thuis of op locatie geleverd, opgezet en later weer opgehaald.

Een waterpijp, ook bekend als hookah, nargileh (narghile), shisha of ghaliyan, is een apparaat voor het roken van gearomatiseerde pijptabak. Het roken van pijptabak is in het Midden-Oosten traditie en wordt veel gedaan in restaurants en cafés, die dan doorgaans ‘shishalounge’ heten.

Wij werken met waterpijpen zonder nicotine; standaard gebruiken wij tabaksvrije fruitsmaken. De traditionele tabak is vervangen door zogenaamde dampsteentjes of een speciaal kruidenmengsel (zie hier meer over de rookwaren). Standaard werken wij met steam stones van Shiazo; deze zijn onderdeel van de nieuwste technologie op het gebied van waterpijp roken. De steam stones van Shiazo zijn 100% tabaksvrij en dus ook geschikt voor binnenruimtes. Op verzoek van onze klanten kunnen wij met fruitgel (herbal molasses uit India) of met tabak werken.

Mail ons, of bel ons, dan maken wij voor u een voorstel met bijbehorende offerte! U krijgt binnen 24 uur een reactie! Graag tot ziens op uw evenement! Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of heeft u vragen als: “Hoeveel waterpijpen?” “Welke aankleding is mogelijk?” “Zit daar een begeleider bij in?” etc. Kijk dan op onze pagina “Meest gestelde vragen”!
De dampsteentjes (steam stones) zijn een soort grindkorrels ter grootte van 5-9 mm. Ze worden gemaakt van een mineraal dat het vermogen heeft om vloeistoffen efficiënt te absorberen. Bij verhitting van de steentjes wordt de vloeistof langzaam losgelaten in de vorm van damp/stoom. Deze unieke eigenschap maakt de steentjes zeer geschikt als alternatief voor het traditionele shisha tabak. De werking van de stoomsteentjes is identiek aan het principe van de elektronische sigaretten. In beide gevallen inhaleer je de verdamping van een vloeistof, waardoor je dus geen vaste materie of stofdeeltjes inademt zoals bij traditionele tabak het geval is. Herbal molasses is een mengsel van onder andere suiker en fruitextracten en is nicotine- en teervrij.

Ons standaard programma duurt 4 uur. Wilt u langer van het waterpijpterras gebruikmaken, dan is dat mogelijk tegen een meerprijs.

Indien uw feest plaatsvindt in een gebouw waar geen open vuur of kooltjes toegestaan is, dan kunnen wij tegen een meerprijs ook werken met elektrische kooltjes. Wij gebruiken voor binnen standaard alleen STEAM STONES i.v.m. de voorschriften van de brandweer. En dus geen echte tabak. Wij werken met de beste kwaliteit Aladin waterpijpen. Alle waterpijpen zijn voorzien van roestvrijstalen stangen. Onze waterpijpen zijn voorzien van 4 slangen en er kunnen 6 gasten rondom een waterpijp zitten. Zo kan je gerust in gezelschap genieten van een heerlijke waterpijp.


 
Bent u benieuwd of het roken van een waterpijp iets voor u is?

Dan bieden wij u de mogelijkheid om deze eeuwenoude oosterse traditie zelf te ervaren. U kunt nu genieten van het roken van Shisha op uw feest of evenement! Geen stress, geen gedoe en geen rommel! Waterpijpverhuur voor feesten, festivals en evenementen Hier is alles mee begonnen: na een vakantie in Egypte en het zien van alle waterpijpcafés hadden we de smaak te pakken.

Het idee was ontstaan! Voordelen van een waterpijp huren:
Niets schoonmaken
Geen onderhoud
Aankoop is niet nodig
De sfeer is er meteen
Levering van de (gehele) aankleding
Alles afgestemd op uw wensen

Opbouw van het waterpijpterras buikdanseres voor feest buikdanseres met slang
Opbouw van het waterpijpterras
Opbouw van het waterpijpterras Klassieke henna tatoeages Schoenenpoetser voor feest
Opbouw van het waterpijpterras
Opbouw van het waterpijpterras Waarzegster met eigen tent Oosters Decor Fotograaf voor feest
Opbouw van het waterpijpterras
Opbouw van het waterpijpterras Fakir show Glitter tattoos Workshop voor feest
Opbouw van het waterpijpterras
       
Wat nemen wij precies mee?

Gebruiksartikelen:
Wij komen compleet met tabak of kruidenmengsels (kruidenmengsels worden voor binnen roken aanbevolen; deze vallen namelijk niet onder de tabakswet). Kooltjes en aluminiumfolio worden bijgeleverd, inclusief begeleiding van een of twee van onze medewerkers en mondstukjes.

Aankleding:
Wij komen met de waterpijpen en accessoires: tapijten, kussens, tafeltjes, enz.

Gasten:
Hoeveel gasten staan er op de uitnodiging? Ook hier kunnen wij door onze kennis op inspelen.

Voorkeuren:
Wil je de waterpijpen een heel weekend, of zelfs een week huren, en gebruikmaken van ons personeel? Het kan allemaal!

Begeleiders:
Bij de verhuur leveren wij standaard personeel.

De thema's zijn:
Standaard: personeel komt in onze bedrijfskleding. Relaxing Beach: personeel komt in onze Hawaïkleding. Luxe Lounge: personeel komt in onze bedrijfskleding of (tegen extra betaling) formeel in pak met das. 1001 Nacht: personeel komt in Arabische kledij. Hippie - Flowerpower feest: personeel komt in ‘flowerpower’ stijl. De pakketten zijn bij alle thema's te bestellen.

Evenementen:
Wij hebben veel ervaring in het organiseren van een waterpijp-lounge. Tot wel 200 m² een compleet aangeklede waterpijp-lounge. Relaxplek voor meer dan 100 personen. Personeel dat de gehele lounge op- en afbouwt, de waterpijpen verzorgt en de gasten helpt bij het gebruik van de waterpijpen.


Zie ook
Meest gestelde vragen:

  • Hoeveel waterpijpen heb ik nodig?
  • Wat gebeurt er bij schade aan het materiaal?
  • Eten en drinken bij het waterpijpterras?
  • Wat kost een waterpijpterras?
  • Waarom zou u voor ons bedrijf kiezen?
  • Krijg ik korting bij jullie?
  • Wat kan ik bij jullie nog meer bestellen?
  • Is de waterpijp geschikt voor mijn evenement?
  • Wat is eigenlijk een waterpijp?
  • Is waterpijp roken gezond?
  • Mag de waterpijp binnen gerookt worden?
  • Vallen jullie onder de tabakswet?
  • Werken jullie met een pachtfee? (voor grotere festivals)  • Mobiel: 06-29 457 407 of 06-44 508 525
    Tel: 0320 769037
    E-mail: tropischfeest@gmail.com     
    Bent u benieuwd of het roken van een waterpijp iets voor u is?

    Dan bieden wij u de mogelijkheid om deze eeuwenoude oosterse traditie zelf te ervaren. U kunt nu genieten van het roken van Shisha op uw feest of evenement! Geen stress, geen gedoe en geen rommel! Waterpijpverhuur voor feesten, festivals en evenementen Hier is alles mee begonnen: na een vakantie in Egypte en het zien van alle waterpijpcafés hadden we de smaak te pakken.

    Het idee was ontstaan! Voordelen van een waterpijp huren:
    Niets schoonmaken
    Geen onderhoud
    Aankoop is niet nodig
    De sfeer is er meteen
    Levering van de (gehele) aankleding
    Alles afgestemd op uw wensen
    Opbouw van het waterpijpterras Catering en foodtrucks Oosters theeterras Sneltekenaar Karikaturist
    Opbouw van het waterpijpterras
    Opbouw van het waterpijpterras Marokkaans welkomstritueel Arabische live muziek Arabische cocktails
    Opbouw van het waterpijpterras
    Opbouw van het waterpijpterras Witte henna (korte droogtijd) turkse ijs
    Opbouw van het waterpijpterras
    Opbouw van het waterpijpterras Dj bij de waterpijp kameel te huur Bolywood danseressen Vuurshow
    Opbouw van het waterpijpterras
    Opbouw van het waterpijpterras Eezeltje te huur Gipsy danseressen Fruit waterpijp roken oosterse drumband rodeo kamelen massage voor feest
    Opbouw van het waterpijpterras

    Je vind ons via:
    vindhier.nl

     

    Sponsors

    Catering, entertainment, foodtruck catering-feest.nl    Latijnse muziek en entertainment todolatino.nl

    Zoekt u een advocaat?
    wat-kost-een-advocaat.nl

    Meest gestelde vragen

    Biologische frieten

    Reklamebureau

    Uw bedrijf hier? Kosten €500 per jaar ex 21% BTV. Neem contact met ons op via E-mail: tropischfeest@gmail.com
    Vertalingen en tolkdiensten Vertaalbureau Romtext Je vind ons via: vindhier.nl

    Website nodig? astrocat.nl
     
    Opbouw van het waterpijpterras
    Opbouw van het waterpijpterras
    Opbouw van het waterpijpterras
    Opbouw van het waterpijpterras

    Beschikbaar:


    Bent u een evenement, een bruiloft of een groot multicultureel festival aan het organiseren? En vraagt u zich af wat het kost om een waterpijpterras in een tent, of in de buitenlucht neer te zetten? Wij kunnen een mooie offerte maken voor u!

    Wij zijn beschikbaar voor optredens in:
    Nederland, Belgie en Duitsland en andere landen op aanvraag
    en verder onder andere steden zoals:

    Belt-Schutsloot Bemelen Bemmel Beneden Leeuwen Bennebroek Bennekom Benneveld Benningbroek Benschop Bentelo Benthuizen Bentveld Berg Berg aan de Maas Berg en Dal Bergambacht Bergen aan Zee Bergen (Limburg) Bergen (Noord-Holland) Bergen op Zoom Bergenhuizen Bergentheim Bergeijk Bergharen Berghem Berghuizen (De Wolden) Berghuizen (Heerde)

    Bij bellen en beantwoording van e-mails verklaart de ontvanger akkoord te zijn gegaan met de Algemene voorwaarden van Alegria feestmuziek en aanverwante bedrijven en websites. Neem contact met ons op voor meer informatie. Specifieke informatie en algemene voorwaarden voor de Shisha vindt u HIER.


    Onze algemene voorwaarden vind u hier

    Copyright ©2017 AstroCat. All rights reserved.